65-Plussers zijn gemotiveerd én voordelig

Veel ondernemers kiezen in deze tijd voor een ruime, flexibele schil om personeelskosten zoveel mogelijk in de hand te kunnen houden. Daarnaast zijn tijdelijke krachten nodig voor vervanging bij ziekte-, zwangerschapsverlof en tijdelijke extra drukte. In beide gevallen zoeken veel ondernemers ervaren medewerkers met de juiste arbeidsethos.

Hiervoor kunt u prima terecht bij Gelderland65plus

Wij zijn gespecialiseerd in het uitzenden van 65-plussers. Veel 65-plussers hebben helemaal geen zin om achter de geraniums te zitten. Ze zijn actief, fit, vol levenslust en dragen graag hun steentje bij aan de maatschappij. Ook op werkgebied. Daarbij delen ze graag hun ervaring, het zijn de ideale arbeidskrachten.

Ze hoeven niet te werken, maar willen graag!

65-Plussers zijn erg gemotiveerde arbeidskrachten en als klap op de vuurpijl zijn ze aanzienlijk voordeliger. Het is voor menig ondernemer even omschakelen, want aan 65-plussers als uitzendkracht wordt vaak niet gedacht. Maar wie de stap neemt ervaart al snel de voordelen. Naast de lagere loonkosten zijn ze flexibel inzetbaar en zeer gemotiveerd. Bovendien is bewezen dat een mix van jong en oud op de werkvloer leidt tot meer motivatie en minder ziekteverzuim.

Een dwarsdoorsnee van de beroepsbevolking staat bij ons ingeschreven

Bij Gelderland65plus zijn niet alleen mensen ingeschreven die praktisch werk willen verrichten, maar kunt u ook terecht voor ervaren mensen op hbo-niveau, in alle denkbare sectoren. Gelderland65plus is het enige uitzendbureau voor 65-plussers in Gelderland. Profiteer van de ruime ervaring en goede werkinstelling van 65-plussers.

Ga dus voor gemotiveerd en voordelig personeel naar Gelderland65plus Uitzendbureau. Klik hier om uw vacature te plaatsen.