Mooi man, 65-plussers!

 

 

 

 

 

 

Mooi man, 65-plussers!

Steeds meer ondernemers zien de voordelen van het werken met 65-plussers. Logisch, want met het arbeidsethos van de 65-plusser is niks mis. Op tijd komen, doen wat er afgesproken is en de klant als keizer behandelen, allemaal héél normaal voor een 65-plusser. Natuurlijk hebben heel veel 65-minners eenzelfde werkhouding, al spelen daar naast werk ook nog wel ‘s andere belangen: een carrière opbouwen, gezin onderhouden, opvoeden van kinderen bijvoorbeeld. Lastig keuzes maken, want dit zijn hele belangrijke fasen in het leven.

 

Keuzestress?

65-Plussers hebben die keuzestress niet meer, een groot deel van hen kiest er dan ook bewust voor om na het pensioen aan het werk te gaan. Gewoon, omdat werken leuk is, je onder collega’s bent en je je nuttig voelt. Ondernemers zijn blij met 65-plussers, daar kun je van op aan! Deze generatie gaat niet voor € 0,10 per uur meer naar de pindakaasfabriek op de hoek, ze blijven bij jou. Gewoon, omdat ‘we’ dat zo afgesproken hebben, punt.

 

Ervaring

De ervaring en kennis die een 65-plusser meeneemt naar zijn werk krijg je er als ondernemer gratis bij. Wordt ook gratis en voor niks overgedragen en gedeeld met de collega’s. Geldt ook voor de anno nu zo broodnodige ‘21th century skills’, allemaal standaard aanwezig en het wordt met liefde en passie gedeeld onder geïnteresseerden, ongeacht de leeftijd.

 

Fit en gezond

65-plussers weten wat ze wel en niet willen. Ze willen een paar dagen per week aan ’t werk, maar zijn geen bedreiging voor de jongeren. Sterker nog: ze helpen de jongere collega’s de juiste keuzes te maken, zodat zij later ook fit en gezond zijn en blijven. Want één ding is zeker: heel veel 65-plussers zijn fit en gezond, sporten en leven bewust. Een actief leven? Voor sommigen hoort werken daar ook bij.

 

Betrouwbaar

Ondernemers willen betrouwbaar en verantwoordelijke medewerkers. Als diezelfde medewerkers dan ook nog ’s een financieel voordeel kunnen geven doordat er geen sociale- en pensioenpremies meer betaald hoeven te worden, dan is de keuze snel gemaakt: werken met 65-plussers werkt!

 

Meer info over het werken met 65-plus uitzendkrachten? Neem vrijblijvend contact met ons op, we delen ons enthousiasme graag met u.

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *